En plats för dig som har något att säga men ingenstans att säga det

DEBATT IDAG:

Det är strikt artikelförfattarnas åsikter som framförs, magasinet och dess redaktion står fritt från detta

Jimmy Åkesson visade tydligt vad SD står för

I SVT:s partiledardebatt på fredagskvällen 2018-09-07 sade Jimmie Åkesson (SD) att invandrare har svårt att få jobb för att de inte passar in i Sverige. Det visar med all önskvärd tydlighet vad SD är för parti. SD är ett rasistiskt parti med dragning åt fascism uppväxt ur den bruna politiska sörjan som våldshögern sysslade med på 80-talet och skapad av gamla kända nazister. Jimmy Åkesson har allt sedan han blev partiledare försökt tona ner den nazistiska och rasistiska klangen men nu stack han alltså huvudet genom den bruna sörjan för att visa vad SD egentligen står för.

Reagerade starkt

De andra partiledarna reagerade starkt mot Jimmy Åkesson. Under debatten slog Annie Lööf knytnäven i bordet och dagen efter uttalade sig de andra partiledarna ytterst kritiskt mot Jimmy Åkesson men starkast kritik kom från tidigare partiledare som menade att SD är ett fascistiskt parti som inte hör hemma i Svensk politik.

SD-röstare borde vakna

De som röstar på SD borde nu inse att det parti de stödjer inte är intresserade av de som röstar på dem som oftast är fattiga människor. De är bara intresserad av att införa en syn på människan att alla inte är lika mycket värda och där ryms inte de fattiga. Sådant betackar vi oss från sedan nazisternas fall efter andra Världskriget med samma ord folk efter freden använde som slagord: ALDRIG MER!

Updated: 2018-09-08 — 19:03

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Granskande Perspektiv ©