En plats för dig som har något att säga men ingenstans att säga det

DEBATT IDAG:

Det är strikt artikelförfattarnas åsikter som framförs, magasinet och dess redaktion står fritt från detta

Svenska folket ett föredöme mot den växande fascismen

När fascismen återigen börja visa sin smutsiga byk kastar sig de lågutbildade fattiga, utan att tänka, i gapet på dem. Detta får dessa partier att växa så fort att det ger de demokratiska partierna problem.
Ute i Europa har det gått så långt att de börjat tala om sammarbete med galenpannorna. De kapitulerar alltså när de ser de bruna skjortorna växa så fort för att rädda sig själva, tragiskt för folken. Men det finns ett lysande undantag: Sverige!

Här i Sverige står fortfarande partierna upp och rakryggat vägrar att ha något med dessa nya fascister att göra. Ute på gatorna visar folket sin avsky mot brunskjortorna och deras vidriga människosyn. Tack ni som står upp mot dem, spontant enade, utan tanke på partitillhörighet eller härkomst. Det inger respekt!

Dessa nya fascistiska partier tvingas nu ihop i en enda grupp i EU-parlamentet och blir än farligare. Om de växer mer och vinner makten i val kan det vara sista gången vi ser ett val i Europa. Deras agenda är att själva bestämma över allt och alla. Demokrati för dem är ett verktyg att vinna makten som därefter kastas bort när verktyget fullgjort sin uppgift. Därefter kommer vi att få leva i terror, diktatur och kanske krig!

Det låter som en dålig historia men samma sak skrev vissa tidningar på 20- och 30-talet som de sedan fick höra vara en dålig historia. Några år senare hade 9 miljoner människor gasats ihjäl, 60 miljoner dött i krig och stora delar av Europa låg i ruiner. Ingen historia är för dålig för att bli till sanning. Efter den stora katastrofen 1945 gick folk ut på gatorna där det på banderollerna stod: ALDRIG MER !!!

Källa: http://omni.se

/A Svensson

Updated: 2017-07-13 — 22:38

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Granskande Perspektiv ©