En plats för dig som har något att säga men ingenstans att säga det

DEBATT IDAG:

Det är strikt artikelförfattarnas åsikter som framförs, magasinet och dess redaktion står fritt från detta

Ointresserad socialtjänst dödar

Han blev 21 år men om socialtjänsten gjort sitt jobb hade han kunnat leva många år till. När han en dag plötsligt försvann bad pappan polisen om hjälp, helt utan framgång. Efter upprepade påstötningar fick han sin sons position för mobiltelefonen. Han hittades död i skogen av sina anhöriga. Något har gått ohyggligt fel när anhöriga själva tvingas ut för att leta efter sin son medan polisen inte bryr sig ett dugg.

Heroin dödade Jim, 21

Detta skall inte behöva hända i Sverige idag. Vi slår oss för bröstet att vi bor i världens bästa land. Men är det verkligen så bra när man satsar miljarder för att minska trafikdöden från 250-300 döda till en handfull mindre döda när droger dödar 750 per år och självmord bland ungdomar pendlar kring 1.500 per år?

Pappan till pojken här ovan har vigt sitt liv åt att försöka ändra på detta. Det är inte alls konstigt, han väcktes bryskt upp för att se ett Sverige han inte kände till, ett Sverige som skiter i våra ungdomar och skiter i att göra något åt de problem som finns. Han väcktes upp ur en mansålders propaganda om hur bra allt är precis lika bryskt som många andra väcks varje dag för att se att allt varit en lögn.

Vi är båda pappor vi ligger i samma åldersgrupp vi vaknade båda bryskt upp till en verklighet vi inte kunde drömma om existerar och vi slåss båda för att väcka resten av Sverige!

Idag går våra tankar till Jim och hans anhöriga!

Updated: 2017-07-13 — 22:38

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Granskande Perspektiv ©