En plats för dig som har något att säga men ingenstans att säga det

DEBATT IDAG:

Det är strikt artikelförfattarnas åsikter som framförs, magasinet och dess redaktion står fritt från detta

Nätdroger förbjuds

Nu skall nätdroger förbjudas i drogfamiljer i stället för enstaka droger. Skillnaden är att förut räckte det med att ändra en molekyl för att den skulle klassas som laglig. Det nya är att det inte räcker med att ändra bara en molekyl, förbjuds en drog så är hela den serien av droger också förbjudna. Det krävs alltså en helt ny typ av substans för att det skall anses som laglig eller rättare sagt ett sätt att kringgå lagen.

Snabbare handläggning av drogklassning

Tiden från att en helt ny drogsubstans dyker upp till att den blir drogklassad skall bara gå på några dagar mot månader förut. Detta kommer att bli den sista spiken i kistan för mördarfabriker som Hemulen mm.

Bättre resurser för snabbare åtgärder

Polisen och tullen skall få bättre verktyg för att effektivare slå till mot drogrelaterat. Det innebär exempelvis att både polis och tull kan gå in hos Hemulen för kontroll utan att behöva en brottsmisstanke först.

Lavinartad ökning av förstörda ungdomar

De senaste åren har de svåra missbruken av okända droger ökat lavinartat. Ungdomarna körs till sjukhus i mängder där en del liv inte gått att rädda.

Satans mördare

Ni som säljer skiten till ungdomar är ena satans mördare, vare sig mer eller mindre. Ni borde få möta de annhöriga i slutna rum för att få se vad era droger ställer till med. Jag är emot dödsstraff men denna form av “affärsverksamhet” känns som om dödsstraff skulle behövas. Om en mindre nogräknad anhöriga träffar på en baneman är risken överhängande att den personen för en stund inför dödsstraffet igen. Vi är emot att någon gör så men förstår det fullt ut.

Nu ser vi slutet på mördandet

Vi ser nu slutet på den hantering som varit laglig och som tagit livet från mängder av ungdomar och tagit barnen från dess föräldrar. Det kommer också att bli svårare med illegal försäljning.

Updated: 2017-07-13 — 22:40

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Granskande Perspektiv ©