En plats för dig som har något att säga men ingenstans att säga det

DEBATT IDAG:

Det är strikt artikelförfattarnas åsikter som framförs, magasinet och dess redaktion står fritt från detta

Nelson Mandela

Nelson Mandela var ett föredöme för oss alla som stod upp mot apartheid och tog ett mångårigt fängelsestraff för rätten att vara den man är. Ingen annan gång någonsin i historien har någon person varit så aktad som Mandela! Aldrig någonsin tidigare har statsman efter statsman stått i rad för att få träffa en vanlig person som Mandela. Det spelade ingen roll om det var en diktator, en vald statsman eller den lilla fattiga på gatan, han tog emot alla. Mandela personifierade godheten!

Låt oss hedra Mandela genom att leva som han lärde!

Vila i frid vi kommer aldrig att glömma din godhet och din storhet!

Updated: 2017-07-13 — 22:43

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Granskande Perspektiv ©